Rólunk mondták:

"2006. őszén, befektetési - biztosítási üggyel kapcsolatosan ismerhettük meg a Forráspont 2003. Kft-t, s annak vezetőjét, a GRAWE Életbiztosító Zrt. képviselőjét. Az első benyomásunk is nagyon pozitív volt. Kedves, jól felkészült, segítőkész, a biztosító felé elkötelezett embert ismerhettünk meg személyében. Tájékoztatást kaptunk nem csak a befektetéshez kapcsolódó biztosításokról, hanem a családról való gondoskodás lehetőségéről is. Gyermekeink tanultak, jövedelemmel nem rendelkeztek, részükre megtakarítási céllal kötöttük meg a GDW1E-A módozatú biztosítást, különböző kiegészítő biztosításokkal, többek között rettegett betegségre is, minimális éves díjjal 40 éven felüli futamidőre. Sajnos az élet igazolta, hogy milyen jól cselekedtünk. Tamás fiunk 30 évesen daganatos beteg lett. A bejelentés után 1 hónapon belül hozzájutottunk ahhoz az összeghez, melyet csak a futamidő végén szerettünk volna átvenni egyösszegben vagy járadék formájában. Ez az összeg nagyon nagy segítség a gyógykezelésben, a táppénzes időszak áthidalására, pozitívan hat a gyógyulásra, hiszen nem kell napi megélhetési gonddal küzdeni. A család nevében köszönjük Erika. További munkádhoz, sok sikert jó egészséget kívánunk. Némethné"

Megtakarítási programok

 

Nyugdíjprogramok

 

Tudja-e hogy... 

...a népességcsökkenés és a társadalom elöregedése évtizedeken belül komoly válsághelyzetet hordoz magában Európa szerte, így hazánkban is?

...az úgynevezett ,,Ratkó korszak és az OTP-s gyerek” nyugdíjbombája 2010-2030 körül robban?

...az 1998-ban indult ,,hárompilléres nyugdíjrendszer”, ezzel együtt az állami gondoskodás háttérbe szorulása miatt a nyugdíjba vonulók jövedelemszintje 40-80%-kal csökken utolsó aktív fizetésükhöz képest? A jövedelemzuhanás a vállalkozói szférában még drasztikusabb mértéket ölt majd.

 


Hangsúlyozzuk, hogy az öngondoskodás mindenkinek saját felelőssége, saját elhatározásán múlik, mint ahogy az is, hogy milyen életminőséget tudhat magáénak időskorában, élete alkonyán. Mi abban segítünk, hogy biztonságban, nyugalomban, emberhez méltó módon teljesedjék ki mindenki életútja. Számunkra elfogadhatatlan a lemondásokkal teli, nélkülözésbe torkolló nyugdíjas korszak. Mi abban segítünk Önnek, hogy nyugdíjas korában az életszínvonala megtartásához szükséges járadékbiztosítását megtervezzük. Így Ön hosszútávon kisebb összegek elkülönítésével a felhalmozott tőkét a nyugdíjba vonuláskor vagy akár azt megelőzően is havi járadék formájában felveheti. Mindezt 16 féle variációban, már Euro alapon is.

 

 

Önkéntes és kötelező magánnyugdíjpénztárak


A nyugdíjpénztárak az öngondoskodás intézményei, itt egyéni számlán gyűlik a pénze. Nyugdíjas éveiben járadék formájában veheti fel az összegyűlt összeget ezzel tudja kiegészíteni az állami nyugdíjat.

 

 

Egészségpénztár


Kiszámolta-e már, hogy egészségügyi kiadásai mekkora részét képezik családja költségvetésének? Mostantól lehetősége nyílik arra, hogy a gyógyszertári vásárlásait, látásjavító eszközök vásárlásával, sporttevékenységgel, rekreációs üdüléssel kapcsolatos, és még számos - az egészségmegőrzést és helyreállítást szolgáló -  kiadásait az egészségpénztárnál vezetett egyéni számlájáról egyenlítse ki. A befizetett tagdíj jelentős adókedvezményt jelenthet Önnek.

 

 

Gyermekprogramok

 

Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke többre ,,vigye” mint ő, hogy megvalósítsa azokat a vágyakat, amelyeket ő nem tudott, vagy körülményei nem engedték. A konstrukció sajátossága, hogy a kockázati elem a szülő életének, míg a megtakarítás a gyermek jövőjének biztonságát szolgálja. Ugyanígy lehet gondoskodni a sérült, beteg hozzátartozóról is. Euro alapú változatban is

 

 

 

 

 

 

 

Ösztöndíjprogramok

 

Előgondoskodással, rendszeres megtakarítással, Önnek nem lesz gondja, amikor gyermeke továbbtanul, saját otthont akar, vagy önálló vállalkozásba kezd. Egyedi, exkluzív termék csak a Forráspont 2003-nál Euroban történő díjfizetéssel


Jellemzően felmerülő költségek 

  • Nyelvtanfolyam, nyelvvizsga: 100-350 ezer Ft
  • Szalagavató, ballagás: 100-200 ezer Ft
  • Alapítványi középiskola: 200-600 ezer Ft
  • Gépjármű vezetői engedély: 100-150 ezer Ft
  • Felsőfokú tanulmányok: 390-2400 ezer Ft
  • Esküvő: 500 ezer Ft-tól

 

 

Hitelfedezeti programok

 

Amikor Ön otthonteremtés vagy egyéb cél érdekében kölcsönt igényel, hitelfedezeti biztosítással kerülheti el a család azt a szorult helyzetet, ami egy váratlan baleset, betegség miatt adódhat. Egyes termékekből még a tartam lejárata előtt pénz vehet fel, mely a fennálló hitel törlesztésére fordíthatja.